ANDA SEDANG HAMIL? INGIN MUDAH BERSALIN ? ADA MASALAH KESIHATAN SEMASA HAMIL ?

Jika YA...Berikan Saya 3 Minit Masa Anda Untuk Menerangkan Bagaimana eVamum VCO Dapat Membantu Menyelesaikan Masalah Anda Di Atas

Teruskan MEMBACA...

ANDA SEDANG HAMIL?
INGIN MUDAH BERSALIN ?
ADA MASALAH KESIHATAN SEMASA HAMIL ?

Jika YA...Berikan Saya 3 Minit Masa Anda Untuk Menerangkan Bagaimana eVamum VCO Dapat Membantu Menyelesaikan Masalah Anda Di Atas

Teruskan MEMBACA...

Perasaan bila dapat berita sudah berbadan dua memang ‘excited’ , tetapi pada masa yang sama ada juga rasa ‘seram sejuk’. Sebabnya apabila dah ada title ‘mak buyong’ ni, kita bakal alami:

Alahan Waktu Mengandung

Alahan & simptom mengandung seperti sakit kepala berdenyut-denyut, ‘morning sickness’, sembelit, badan lesu, sakit belakang yang ‘mencucuk-cucuk’ di bahagian pinggang & tidur malam tidak lena

Berdebar Tunggu Tarikh 'Due'

Rasa ‘seram sejuk’ apabila dah dekat tarikh ‘due’ kerena terkenangkan keperitan duduk lama-lama dalam ‘labour room’ meneran baby keluar yang boleh makan masa sehingga berjam-jam lamanya

Dah 'Due' Tapi Tak Sakit Bersalin

PALING RISAU, takut proses melahirkan jadi lambat sebab masih belum rasa sakit nak bersalin walaupun dah sampai masanya. Silap haribulan, doctor pula suruh ‘induce’ untuk paksa baby keluar.

Aduh…itulah cabaran & pengorbanan yang seorang ibu hamil perlu lalui…Jeles juga bila dengar cerita kawan-kawan yang pernah bersalin normal macam mudah je..

“8.45 camtu dah rasa nak 'push'. Doc pun sampai 8.50, baby pun keluar.”

“Alhamdulillah, akak lahir normal baby 3.5 kg & tanpa jahitan. Mudah je..”

“ Nurse kata dah buka 5-6 cm, contraction dah kuat sangat. U tak sakit ke? “

RAHSIA Ibu Hamil Mudah Bersalin - TERJAWAB

Apa RAHSIA dia sebenarnya untuk ibu hamil mudah bersalin normal dengan cara PALING MUDAH & TERBUKTI MUJARAB ?

Anda bernasib baik kerana bertemu dengan halaman ini kerana solusinya ada di sini iaitu eVamum VCO Blackcurrant Flavor NEW FORMULA.

eVamum VCO terbukti berkesan & telah membantu ramai ibu bersalin normal dengan mudah. eVamum VCO adalah produk premium minyak kelapa dara atau Virgin Coconut Oil (VCO) dengan formulasi baru yang bakal membantu ibu hamil bersalin mudah.

Khasiat eVamum VCO Untuk Ibu Hamil

Trimester 1 - Pada Awal Waktu Kehamilan

  • mengurangkan masalah morning sickness atau mual & loya
  • memberi sumber tenaga untuk aktiviti harian
  • menaikkan kadar metabolisme badan & menaikkan selera makan
  • dapat mencantikkan kulit bayi sejak dari awal kandungan ibu

Trimester 2 - Pada Pertengahan Kehamilan

  • mengurangkan risiko bayi terkena peyakit demam kuning (jaundice)
  • Menaikkan HB ibu semasa hamil
  • menstabilkan paras gula dalam darah bagi ibu yang ada diabetes.
  • boleh digunakan sebagai minyak sapuan untuk mengurangkan stretchmark pada perut ibu.

Trimester 3 - Pada Penghujung Kehamilan

  • memberi tenaga sebagai persediaan bersalin
  • sebagai pelincir untuk memudahkan proses bersalin
  • atasi masalah sembelit
  • melembutkan kawasan perenium apabila disapu di kawasan tersebut bagi memudahkan proses ‘pushing’ dan mengurangkan risiko koyak

Ketika Bersalin & Waktu Berpantang

  • laluan rahim yang licin & menguatkan otot di dalam rahim untuk ‘push’ baby
  • mengurangkan kesan koyak dan mengelakkan digunting
  • membekalkan tenaga ketika & selepas bersalin
  • rawat luka bersalin
  • bertidak sebagai milk booster 
  • meningkat metabolisme badan untuk kembalikan bentuk badan ideal

 

Virgin Coconut Oil bukannya benda asing di kalangan ibu hamil di Malaysia. Secara tradisi & saintifik, terbukti mempunyai banyak khasiat hebat untuk ibu yang sedang hamil:

Bagaimana eVamum VCO Memudahkan Ibu Hamil Untuk Bersalin Normal

Mempunyai kalsium dan magnesium yang membantu dalam proses melahirkan anak. Jika magnesium dan kalsium tidak cukup, kekejangan boleh berlaku.

Pada masa yang sama, gabungan kalsium dan magnesium ini membantu dalam mengecutkan rahim dan menolak bayi untuk keluar dengan lebih cepat tanpa membuatkan si ibu rasa kesakitan yang amat sangat.

Bagaimana eVamum VCO Mengatasi Masalah Sembelit & Kelesuan

Kaya dengan asid laurik serta bersifat anti-mikrob & anti-fungus yang boleh membantu menghapuskan pelbagai jenis bakteria, parasit, fungus & kulat yang sering menjadi punca sembelit dalam sistem pencernaan usus ibu hamil.

Apabila usus sihat, secara tidak langsung keupayaan menyerap zat-zat makanan seperti mineral, vitamin & asid amino dapat dipertingkatkan untuk kesihatan tubuh ibu hamil & bayi dalam kandungan.

Bagaimana eVamum VCO Mengatasi Luka Selepas Bersalin & Beri Tenaga

Mengandungan asid lemak rantaian sederhana (Medium Chain Fatty Acids) yang bukan sahaja bagus untuk badan, malah sangat baik untuk fungsi otak, fungsi otot ( termasuk otot jantung), merawat luka, bertindak sebagai sumber tenaga & sebagainya.

Perlu anda faham, asid lemak tidak sama dengan lemak. Minyak kelapa dara tidak akan menaikkan kolestrol sebaliknya mengurangkan paras kolestrol.

Bagaimana eVamum VCO Meningkatkan Sistem Imun Ibu & Si Kecil Anda

Kandungan asid laurik di dalam setiap sudu minyak kelapa dara sangat membantu untuk meningkatkan daya tahan sistem umun tubuh badan.

Asid laurik ini akan diubah oleh tubuh manusia untuk menjadi monolaurin yang berfungsi untuk melawan bakteria & virus yang boleh menjadi punca kepada penyakit seperti influenze, herpes, cytomegalovirus & sebagainya.

Produk eVamum VCO merupakan minyak kelapa dara keluaran muslim bumiputera tempatan yang diformulasikan bersama perisa blackcurrant organik. eVamum VCO :

  • TIDAK BERBAU TENGIK – aroma bauan blackcurrant yang sangat wangi, membuatkan orang tidak perasan yang eVamum VCO sebenarnya adalah minyak kelapa dara. Ini memudahkan ibu hamil yang alahan dengan bauan tidak menyenangkan, boleh menggunakan minyak kelapa dara.
  • TIDAK MELEKAT DI ANAK TEKAK – molekul minyak eVamum VCO halus & mempunyai rasa yang enak tanpa rasa ‘melekat’ di anak tekak. Rasanya lemak & sedap serta tidak meloyakan langsung.
  • 100% ORGANIK – eVamum VCO dihasilkan daripada isi kelapa matang yang terpilih & berkualiti. Dihasilkan dengan teknik pemprosesan ‘pressed cold’ bagi memastikan khasiat minyak kelapa dara yang terhasil kekal asli & lebih mujarab daripada minyak kelapa dara biasa.
  • TERBUKTI DI MAKMAL – eVamum VCO terbukti keberkesanannya melalui ujian di ‘independent lab’ serta mempunyai khasiat yang sangat bagus untuk ibu mengandung.
  • HALAL & TIADA BAHAN PENGAWET – eVamum VCO halal untuk digunakan, dikategorikan sebagai minyak semulajadi & tiada bahan kimia terlarang ataupun bahan pengawet tiruan.

Ini BAKAL TERJADI Apabila Anda Miliki eVamum VCO Blackcurrant HARI INI

  • TIDAK PERLU LAGI rasa ‘seram sejuk’ bila sampai ‘due’ untuk bersalin di dalam ‘labor room.’
  • TIDAK PERLU LAGI ‘termenung’ lama-lama di dalam tandas & menahan sakit sembelit sehingga berdarah-darah.
  • TIDAK PERLU LAGI risau paras hb dalam darah rendah bila buat ‘check-up’ di klinik ibu mengandung.
  • TIDAK PERLU LAGI rasa mual akibat bau tengik minyak kelapa dara yang biasa ada di pasaran.
  • TIDAK PERLU LAGI rasa loya & nak muntah akibat rasa minyak kelapa dara yang ‘kasar’ & rasa melekat di anak tekak.

Miliki eVamum VCO Blackcurrant Flavor SEKARANG

Setiap bulan kami turut menawarkan HARGA DISKAUN + FREE POSTAGE + FREE GIFT untuk pembeli terawal.

Stok FREE Gift Bulanan Adalah TERHAD

Testimoni Ibu Hamil Yang Pernah Cuba eVamum VCO Blackcurrant

Saya tak perasan eVamum VCO ni rupanya minyak kelapa dara sebab bau dia sangat-sangat wangi.. bau dia tak mcm VCO yg pernah sy try Pn Eda

eVamum VCO ni mudah nk telan & tiada rasa ‘melekat’ di anak tekak. Lepas ni Aisyah boleh mkn eVamum VCO blackcurrant waktu preggy camni Pn Aisyah

Akak nk share sikit, akak baru lepas check hb. Baru seminggu guna VCO, hb dah naik. Sebelum ni last bacaan 8.3. Harini check bacaan dah 10 Pn Wani

Alhamdulillah. Lepas saya consume VCO ni, saya buang air besar dgn mudah. Takde sembelit mcm dulu. HB pun ok. Doakan saya mudah bersalin ye Pn Salma

AWAS ! eVamum VCO Blackcurrant TIDAK SESUAI untuk setiap ibu hamil...

Produk eVamum VCO Blackcurrant Flavor TIDAK DISYORKAN untuk setiap ibu hamil yang:

  • RASA TAK KISAH menanggung sakit bersalin lama-lama dalam ‘labour room’.
  • DAH RASA BIASA dengan sakit sembelit & tak kisah termenung lama-lama dalam bilik air
  • TAK KISAH MAKAN minyak kelapa dara yang kasar rasanya & melekat di anak tekak
  • TAK KISAH BAU tengik minyak kelapa dara gred biasa yang ada di pasaran
  • TAK KISAH PARAS hb dalam darah rendah bila buat ‘check-up’ di klinik

Jadikan tempoh 9 bulan 10 hari mengandungkan si kecil satu PENGALAMAN TERINDAH & saat bersalin sebagai satu KENANGAN MANIS...

FREE Tester eVamum VCO Blackcurrant

Nak Cuba Dulu? Dapatkan FREE tester eVamum VCO perisa blackcurrant untuk kegunaan satu minggu SEKARANG. Hanya untuk 500 orang yang TERAWAL
Harga eVamum VCO Blackcurrant 70ml
Soalan Lazim Pengguna

eVamum VCO Selamat ke untuk ibu hamil?

YA ! eVamum VCO merupakan minyak kelapa dara dari gred tinggi & dikategorikan sebagai minyak semulajadi. VCO bukan sahaja terkenal sebagai petua orang dulu untuk mudah bersalin & bahkan turut terbukti secara ujian klinikal di makmal, mempunyai banyak khasiat berguna seperti kalsium, magnesium, asid laurik, asid lemak (MCFAs) & vitamin penting untuk kesihatan ibu hamil.

Tahukah anda, minyak kelapa dara sangat terkenal di seluruh dunia & diakui oleh ramai pakar perubatan dunia akan kehebatan minyak kelapa dara untuk kesihatan.

“Minyak kelapa dara adalah minyak semulajadi yang terbaik di dunia”. Dr Oz

Selamat ke eVamum VCO untuk bayi dalam kandungan?

- YA ! Bahkan, VCO bersifat anti-fungus yang akan menghapuskan bakteria / fungus dalam usus si ibu. Bakteria/ fungus inilah yang menjadi punca kenapa ibu hamil sering sembelit. Usus si ibu yang sihat akan memastikan zat makanan yang dimakan dapat diserap dengan baik. Secara tak langsung, bayi juga akan mendapat manfaat daripada zat-zat yang diserap oleh si ibu.

Pasti ke eVamum VCO boleh buat sakit bersalin tak rasa LANGSUNG?

- Bersalin tanpa rasa sakit langsung adalah mitos. eVamum VCO akan meminimumkan tempoh & rasa sakit ketika bersalin dengan kehadiran zat kalsium & magnesium yang secara saintifiknya sangat membantu untuk otot menolak bayi keluar dari rahim.

- Ramai ibu hamil yang sudah menggunakan VCO mengakui keberkesanan VCO bukan sahaja ketika bersalin, bahkan ketika hamil turut mengurangkan masalah kesihatan yang sinonim dengan ibu hamil

Apa yang membezakan eVamum VCO dengan VCO lain?

- eVamum sangat mementingkan kualiti. eVamum VCO Blackcurrant dihasilkan daripada isi kelapa matang yang terpilih sahaja & menggunakan teknik 'cold press' untuk mendapatkan minyak kelapa dara yang kekal asli & berkhasiat. Tahukah anda, untuk mendapatkan hanya 1 liter VCO, kami memerlukan antara 50-55 biji kelapa matang.

- eVamum VCO Blackcurrant - Baunya wangi - Rasanya enak & halus

Cara menggunakan eVamum VCO?

- Sekali pump sekali pagi sebelum sarapan & waktu malam sebelum tidur. Sebelum telan, kemam di dalam mulut beberapa saat untuk memberi kebaikan pada kesihatan gigi & gusi. Tahukah anda, VCO sangat kaya dengan kalsium yang bagus untuk kecantikan gigi & kekuatan tulang.

Ada jaminan wang dikembalikan atau apa-apa jaminan lain?
– Ada sekiranya eVamum yang sampai adalah tidak original & tulen. Bagitahu kami dalam masa 24 jam & kami refund wang anda 237% & anda simpan eVamum VCO Blackcurrant.

Apakah tarikh luput eVamum VCO Blackcurrant?
– Tarikh luput adalah selama 2 tahun daripada tarikh pengeluaran di kilang. Di eVamum.com kami jual stok baru & 100% tulen. Kami jamin kerana stok kami selalu keluar masuk setiap bulan. Kalau anda dapat produk expired, buktikan & kami refund serta bagi stok baru secara percuma.

Ada buat COD di mana-mana area?
– Maaf, setakat ini tiada kerana memang tidak cukup tangan nak buat delivery

Bila eVamum VCO Blackcurrant saya akan dipos selepas saya buat pembayaran.
– Akan dipos dalam masa 24 jam melainkan esok adalah hari cuti.

Apa jenis servis pos yang digunakan?
– Menggunakan Pos Laju Malaysia

Berapa lama eVamum VCO Blackcurrant saya akan sampai?
– Antara 3-5 hari bekerja bergantung kepada Pos Laju Malaysia.

Macamana saya nak tahu status delivery penghantaran eVamum VCO Blackcurrant saya?
– Selepas penghantaran, kami akan kongsi tracking number pos laju. Anda boleh semak secara online status penghantaran barang anda di laman web pos laju.

Saya ada soalan lain nak tanya tentang produk eVamum
– Tiada masalah, jangan segan silu untuk WhatsApp/SMS kami di 011-56950205 atau melalui email di halaman ini.

eVamum VCO (Virgin Coconut Oil) Blackcurrant Flavor

  • Harga Biasa:
    RM 80/unit + RM 10 Postage (seluruh Malaysia)
  • Beli Minimum 2 Unit :
    Dapat Harga DISKAUN + FREE Postage + *FREE Gift 
  • Isipadu: 70ml (bertahan sebulan)

*FREE Gift – stok bulanan terhad

Share This